"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kumparepuiston frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Rata muuttunut 12 väyläiseksi.

Lue lisää

Rata muuttunut 12 väyläiseksi.

Ajankohtaista

05.09.2011
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Hiidenkirnuntie
  48800 Kotka


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Tommi Frondelius

 • Suunnittelija

  Kristian Kosonen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Sportia Kotka
  Ruotsinsalmenkatu 12 48100 KOTKA puh. 05-217680

Väyläkuvaukset

Kumparepuiston frisbeegolfrata, Kotka

Väylä 1

Pituus 160 metriä. Par 4

160 m, par 4. Avataan leikkipuiston kulmasta, kori sijaitsee kuusten lomassa.

Väylä 2

Pituus 130 metriä. Par 4

130 m, par 4. Avausheitto pelataan tietä pitkin. Jos heität suoalueelle, jatka hiekkatieltä rankkarin kera. OB-merkinnät tulossa. Suolla rauhoitettuja harvinaisuuksia, joten turha talsiminen tien ulkopuolella kielletty.

Väylä 3

Pituus 80 metriä. Par 3

80 m, par 3. Tiukka ylämäki.

Väylä 4

Pituus 155 metriä. Par 4

155 m, par 3. Pelataan suurimman kumpareen huipulta alas. Huom! Korin takana / vasemmalla menee lenkkipolku, joten varovaisuutta on syytä noudattaa

Väylä 5

Pituus 65 metriä. Par 3

65 m, par 3. Kumpareen päältä lyhyt neppi alas.

Väylä 6

Pituus 160 metriä. Par 4

160 m, par 4. Tiipaikka löytyy, kun kävellään edellisen väylän korilta lenkkipolkua parkkipaikalta pois päin. Pitkän väylän vasemmassa laidassa vaanii puskaa + vettä, varokaa.

Väylä 7

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 120 metriä. Par 4

Väylä 12

Pituus 120 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “Kumparepuiston frisbeegolfrata

  Ylläpito tuntuu olevan jokseenkin satunnaista. Kolmos reiän kori uupui vielä pari viikkoa sitten kun viimeksi kävin pelaamassa. Väylät muuten hyvin suunniteltuja, mutta viimisen väylän kohdalla tuntuu että mielikuvitus loppunut kesken.

  Puistorata osuus on oikein mukava mutta kolmoskori puuttuu. Metsäosuudella olisi saanut raivata kasvustoa vähän rankemalla kädellä pois sillä suurimmalla osaa väylistä ei oikeastaan ollut mitään hajua minnepäin heittää ja viimeinen väylä on suuri miinus sillä se on omiaan kadottamaan kiekot eikä itse väylää oikeastaan ole raivattu ollenkaan vaan on heitettävä pururataa pitkin jonka oikealla puolella on hyvin ärsyttävää tiheikköä ja oja. Puisto-osuus 4/5 puuttuvan korin takia ja metsä osuus 3/5.

  Oman kokemuksen mukaan suosittelisin radan sulkemista kunnes edes väylät on saatu ajettua ruohonleikkurilla. Kaikki väylät oli 40cm pituisen ruohon peitossa ja pelaaminen lähes mahdotonta. Muuten rata olisi 5/5 mutta nyt max. 2/5

  Tästä radasta saisi huoltamalla ja korjaamalla puutteita loistavan mutta nyky muodossaan rata on jotain aivan muuta. Puisto osuudelta puuttuu opasteet joka tiiltä sekä korilta seuraavalle tiille johtavat opasteet. Metsässä on paremmat opasteet. Monissa koreissa kahdet eri numerot sekoittamassa. Korit 3 ja 12 puuttuu ellei jälkimmäinen sitten ole jossain ryteikön suojissa. Ainoa hyvä oli että koko puistosta oli nurmi leikattu muuten kyllä varsin paska rata. Tuskin tarvii toista kertaa käydä.

  Komeista maisemista ja hyvistä puitteista huolimatta, ylivoimaisesti surkein rata jossa olen ”pelannut”… 3 korin puuttuessa päättyi kokeilu siihen. Opasteita ei käytännössä ole joten radan luokituskaan ei pidä enää paikkaansa. En suosittele, ajanhukkaa. etenkin jos kauempaa ajat kokeilemaan, niin aja ohitse vain.

  Kaupungilta saadun tiedon mukaan tätä rataa ei enää ylläpidetä radan rakenteiden muodossa tulevaisuudessa, ainoastaan satunnainen nurmikon ajaminen. Puuttuvat korit kuulemma varastettu. Laitettu ylläpidolle radan poistopyyntö. Jos kaupunki kerran laiminlyö tietoisesti radan ylläpidon, niin ei tämän paikka ole täällä ollenkaan. Syyttivät tosin yhteistyöseuraa sopimuksen rikkomisesta, tiedä näitä sitten…

Vastaa