"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Keskusliikuntapuisto

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Legendaarinen "Keskuri" päivitettiin vastaamaan nykyajan standardeja 2018 alkusyksystä. Kaarinan rata sijaitsee Jäähallin ja tekonurmikentän välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää

Rata kiertää metsiä ja niittyjä pitkin takaisin jäähallin nurkalle. Väylät ovat pituudeltaan hyvin vaihtelevia ja rata soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja kilpapelaajille.

Kaarinan radan ominaispiirteitä ovat metsäinen maasto ja niityllä sijaitsevat puukujat. Rata vaatii tarkkuutta, mutta myös pituutta, joten haasteita riittää. Ylämäet ja alamäet tuovat oman lisänsä muutenkin mielenkiintoiseen rataan.

Ajankohtaista

29.05.2010
Viikkokisat nro. kuusi 26.5 2010
Kevään viimeisiin kisoihin Kaarinaan ilmestyi mukavat 55 osallistujaa. Tässä tuloksia: 1. Sami Vilpo ( -17 ) 45 + 20 = 65 ( 48 ) 2. ... Lue lisää

20.05.2010
Viikkokisat nro. viisi 19.5.2010
Viikkokisoissa oli tänään 60 osallistujaa! En tiedä miten muualla, mutta sanoisin että Turun seudulta nousee tänäkin kesänä esiin ... Lue lisää

20.05.2010
Viikkokisat nro. neljä 12.5.2010
Viikkokisat tuli pelattua jo lähes toukokuisissa keleissä. Kilpailijoita oli mukana ennätykselliset 53 kappaletta, joista 10 ... Lue lisää

Radan tiedot

 • Osoite

  Erotuomarinkatu 6
  20780 Kaarina


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2004

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Seppo Paju, Mikko Laihonen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Intersport Skanssi
  Skanssinkatu 10 20730 TURKU

Väyläkuvaukset

Keskusliikuntapuisto, Kaarina

Väylä 1: Keskuri #1

Pituus 99 metriä. Par 3

Väylä 2: Keskuri #2

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 3: Keskuri #3

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 4: Keskuri #4

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 5: Keskuri #5

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 6: Keskuri #6

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 7: Keskuri #7

Pituus 142 metriä. Par 4

Väylä 8: Keskuri #8

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 9: Keskuri #9

Pituus 185 metriä. Par 4

Väylä 10: Keskuri #10

Pituus 108 metriä. Par 3

Väylä 11: Keskuri #11

Pituus 135 metriä. Par 4

Väylä 12: Keskuri #12

Pituus 64 metriä. Par 3

15 arvostelua radalle “Keskusliikuntapuisto

  Piti tuossa 27.9. torstaina käydä hetken tauon jälkeen tämä rata suorittamassa, mutta oli jo ykköstiin tolpassa ilmoitus, että rata suljettu kunnostustöiden vuoksi. Tätä olikin jo hetki toivottu!
  Senverran näki siitä lähistöllä olevista tiipaikkojen sijoittelusta, että ainakin alkupuolen väylät menossa uuteen uskoon. Prodigyn sinisiä koreja näkyi olevan asenteilla.

  Tii-paikkojen ja korien vaihto uusiin niin aivan kelpo rata, ei vaikeudeltaan mikään Lauste mutta nollille päästäkseen saa viskoa kiekkoaan kohtuullisen tarkasti.
  Muutaman väylän verran saisi varmaan kohtuullisen helposti laajennettua?

  Pertsa

  Jokohan Kaarinan kaupunki saisi tämän radan ens kaudelle kuntoon? Tämän hetkisen kunnon perusteella tätä ei voi oikein suositella kenellekään. Tiit aivan surkeassa kunnossa, opasteita ei ollenkaan ja korit ikivanhat. Väylät toisaalta ihan ok mutta ehkä osan layoutista voisi myös miettiä uusiksi. Alueella olisi mielestäni myös tilaa laajentaa.

  Kaarinan rata on yksi Turun lähialueen vanhimmista ja se on pysynyt melkoisen samanlaisena jo pitkään, ja ihan hyvä niin. Tällaisena tilastoniilona ärsyttää, jos layoutia ollaan jatkuvasti veivaamassa, mutta asiaan. Rata ei ole aivan helppo, jos kohta ei myöskään kauhean vaikea. Se koostuu enimmäkseen metsäväylistä, mutta joukossa on muutama avoimempi väylä radan puolivälin jälkeen, kunnes lopussa palataan taas tiukemmille osuuksille. Tämä rata saisi aivan uuden elämän, jos nykyiset, jo aikansa eläneet korit vaihdettaisiin uusiin. Nykyisissä koreissa ketjut ovat jäykkää tavaraa ja ne sylkevät paljon kiekkoja ulos. Harmaita yläpannattomia koreja on myös hankala havaita maastosta. Turun alueella panostukset tuntuvat kohdistuvan yksinomaan Lausteen rataan, joten tämä entinen alueen ykkösrata on jäänyt vähän hunningolle. Tusinan verran uusia koreja ei pitäisi olla mahdoton investointi Kaarinan kaupungille, jos joku sellaista rohkenisi ehdottaa.

  Viikko sitten tultiin suunnitelmasta poiketen päivän päätteeksi tänne, kun Lausteella olikin yllättäen kisa päällä. Ensimmäiset metsäväylät herättivät hiukan ristiriitaisia tunteita, erityisesti kun kiekkoja ropisi edelliseltä väylältä seuraavan tiille, missä odoteltiin vuoroamme. Korit ja tiit siis hieman liian lähekkäin ja vaatisivat nykymuodossaan suoja-aitoja / verkkoja. Näiden vaiheiden jälkeen väylät paranivat ja 5-12 olivat ihan hauskoja pelattavia, nurmikin kohtuullisen lyhyttä. Puutteellisten opasteiden vuoksi ja kuvauksesta päätellen taisi joku pro-tii jäädä havaitsematta, vaikka tarkoitus oli pelata pisimmät optiot (ainakin kasiväylä). Väylä 12 on nykyään ihan muuta kuin kuvauksessa, voisi päivittää. Illan lopuksi oli hauska paiskoa pituutta tyhjällä nurmikentällä, mutta sehän ei onnistu, jos kentällä on muita käyttäjiä. Su-iltana onnistui 🙂 Potentiaalia täällä on, mutta kehittämistäkin vielä toivoisi. Eikä tämä tietenkään Laustetta pystynyt korvaamaan, se on ilman muuta Turun seudun paras houkutin muualta tulevalle.

  Ei mitään erityisen maittavaa heittelyä mutta käy täällä kerran tai kaksi. Peltoväylillä vähän liikaa aluskasvillisuutta. Muutama signature-tyyppinen väylä. Hyvää ja huonoa sekaisin, suht haastavaa kuitenkin mikä on hyvä.

Vastaa