"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kukkulan kuningas lähestyy

20.9.2009 22:41

Pitkiä harjoitteita en ole ehtinyt vetää, mutta heiteltyä on tullut. Kaikennäköistä; puttia, draivia, lähestymisiä ja jokunen forekin. Tänään heitin yhden rollerin..

Lauantaina käväistiin Nokialla heittämässä kierros ja muistelemassa hyviä vanhoja aikoja (heinäkuuta). Rata on vaan hieno, siitä ei pääse mihinkään. Vaikka kyseessä oli vain kymmenväyläinen kiinteä versio, se on silti omaa luokkaansa. Toivottavasti sinne vaan saadaan se 18 väylää joskus. Tulokseksi tuli tylsä 29, mutta niinhän se tuppaa meikäläisellä treenatessa menemään.

Kiekot tuntuu hyviltä, olen päässyt sisään niihin nyt aivan eri tavalla kuin aikaisemmin. Nyt kun olen saanut heitellä paljon toistoja, olen oppinut käyttämään niiden vahvuuksia. DD:kin tuntuu hyvältä lisältä kassiin.

Omaa ajatusmaailmaa on mielenkiintoista seurata treenisessioiden vaiheissa. Välillä (mm. lausteen kakkosella) tulee mieleen; ”usdgc:ssä on tämänkaltainen tilanne, siinä heittäisin näin..” Kaipa se on vain positiivista. Lausteen kakkonen on siitä mielenkiintoinen, että se on hyvin samanlainen kuin usdgc:n kolmonen. Ameriikassa vaan on enemmän ob:ta. Lisäksi esteitä on vähemmän, mutta alamäkeä ehkä metri enemmän. Pituus on aika lailla sama. Samalla tavalla pelaan molemmat väylät; gm:llä matala väylää pitkin, joka ei ehdi feidata.

Kauden kolmanneksi tärkein tavoite, kukkulan kuningas uusine jekkuineen on edessä tulevana viikoloppuna. Nyt entistäkin suurempana. Urheilupuiston nostalgisen radan kapasiteetti on venytetty äärimmilleen, kun kisaamaan on tulossa yli 70 pelaajaa!! SM-sarjassa pari vuotta sitten kävi yhtä paljon väkeä. Kukkulan kuninkaasta tullee melkoinen spektaakkeli. Kuninkuuden lisäksi jaossa on kuningattaren titteli tänä vuonna ensimmäistä kertaa, sillä aiemmin ei ole naisia KK:ssa nähty. Nyt ilmoittautuneita kauniimman sukupuolen edustajia on jo 5 ja lisääkin mahtuu vielä.

Kuninkuustaistelussa tullaan varmasti näkemään mielenkiintoisia nimiä. Erityisesti junnupuolen edustusta odotan mielenkiinnolla; Sepon (Paju) (ME-mies) kisavire on ollut huimaa jo koko kauden ja erityisesti kotiradalla kovassa iskussa. Saavatko konkarit luovuttaa jo kuninkaan valtikan uudelle sukupolvelle, siitä taistellaan viikonloppuna. Pääsin itse seuraamaan tänään läheltä Sepon heittämistä, ja todettava on, että nuori mies on kehittynyt menneenä kesänä aivan uudelle tasolle. Parhaimpina päivinään pystyy helposti haastamaan kenet tahansa Suomessa. Saa nähdä mitä hänestä tulee parin vuoden päästä..


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *