"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Järvenpää DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Järvenpäähän kesäkuussa 2011 9-väyläisenä avattu rata, mikä on sittemmin supistunut 7-väyläiseksi. Rata kulkee avaralla puistoalueella Vanhankylänniemessä, jossa tuulisilta olosuhteilta on hankala välttyä.

Lue lisää

Yhdellä par-4:llä varustettu rata tarjoaa monipuolisia haasteita ahtaine väleineen ja pitkine väylineen. Alueelle ominaista on puistomaisuus ja siististi hoidettu nurmikko. Lisäksi läheinen järvi takaa tuuliset olosuhteet mihin vuorokauden aikaan tahansa. Suurimmilla alueilla puustoa on niukasti, mutta radalle on siitä huolimatta löydetty riittävästi puita. Väylien pituudet vaihtelevat 60 ja 170 metrin välillä.

Ajankohtaista

28.06.2011
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Niemennokantie
  04400 Järvenpää


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  7

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Järvenpää DiscGolfPark

Väylä 1: Järvenpää DGP #1

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 2: Järvenpää DGP #2

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 3: Järvenpää DGP #3

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 4: Järvenpää DGP #4

Pituus 168 metriä. Par 4

Väylä 5: Järvenpää DGP #5

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 6: Järvenpää DGP #6

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 7: Järvenpää DGP #7

Pituus 65 metriä. Par 3

20 arvostelua radalle “Järvenpää DiscGolfPark

  Pelattu kesällä 2020. Kiva puistorata, harmiksi lyhennetty 7-väyläiseksi. Puitteet kuitenkin kunnossa ja miljöö hieno, aivan radan vieressä myös uimaranta. Sopii mainiosti harrastajalle, konkarille tuskin tarjoaa mitään nähtävää.

  Mukava puistomainen pieni perherata Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa. Kaupunki ylläpitää rataa, väyliä on nykyisellään seitsemän. Kakkosväylän kori on näyttävästi lehmusringin keskellä. Etenkin toiseksi viimeinen hienosti kalliolle mäntymetsään nouseva väylä voi olla vaikea. Samalla niemellä radan vieressä uimaranta ja suihku!

  Miksiköhän tämä on täällä ysi väyläisenä, vaikka siellä on seitsemän väylää, jotka voi heittää?
  Tosin siellä on ns kuutosväylä aika vaarallinen kun siinä on se uimaranta ja siinä väylän nurtsilla saattaa olla joitain auringonottajia.

  Kerran käynyt. Ihan mukava puistorata. Hieman vitutti, kun joku alkuväylistä ei ollut käytössä, koska joku caravaanarikyrpä oli laittanut vaununsa liian lähelle rataa. Tämä lähinnä siksi, kun kyseessä muutenkin nopea kierros.

  3/5

  Se asuntovaunu on ollut siinä kakkosväylän kohdalla jo kauan. Ilmeisesti siihen tulee tai on jo tullut vaunupaikka. Järvenpään FBG seura voisi poistaa tai siirtää kakkos väylän. Mieluummin sirtää.

  Huom. Puistobluesin takia ainakin 30.6 oli osa väylistä pois käytöstä. Olisinpa tiennyt aikaisemmin kun kävin paikalla. Tosin en kyllä käynyt täällä katsomassa, nyt kun kävin, niin ei sitä tietoa täällä ollutkaan. Puistoblues on 28.6-02.07. 2017

  Näin keväällä radan miljöö oli sangen epämiellyttävä ja harrastuksen harjoittamisen sijasta se paremminkin sopisi koiran lenkkeilyttämiseen. Onkin huomautettava, että todennäköisyys osua lapradorin noutajaan on hyvin suuri. Rata soveltuu myös perheretkikohteeksi tai auringonlaskun ihailemiseen.
  Oletan, että ratojen suorittamis järjestys oli vapaa luonteinen tai ainakin opasteiden puutteellisuus antoi näin ymmärtää. Lisäksi puolet ajasta riistäytyi tepastellessa ratojen välejä.
  Ettei nyt kuitenkaan haukuta rataa ( hau hau ) liiaksi, on mainittava, että harjoituskorin värivalinta oli tappisoluja hivelevä. Olihan siellä myös se 8. rata joka oli hassunkurisesti suunniteltu:)

  MISSÄ LAMPAAT?

  Hieno puistorata! Sopivan haastellinen, vaikka väylät ovatkin avoimia. Tiipaikat ja väylät siistejä, muutenkin alue hyvin huolitellun näköinen. Muutama vähän pidempi siirtymä, mutta kartan avulla oli helppo pelata rata läpi. Opasteet voisivat helpottaa siirtymiä. Mukavaa vaihtelua metsäradoille. Kertoo paljon radasta, sillä väylillä oli ruuhkaa. Suosittelen! ++++

  Hyvä rata, mutta valitettavasti muutama turhan ”neppi” väylä. Toisaalta muutama todella hyvä väylä, joten kokonaisuus vahvasti plussan puolella. Teepaikat ja korit hyviä. Ykköselle ja ysille voisi laittaa taka-ob lähelle koria, niin väylät muuttuisivat mielenkiintoisemmiksi.

  Mukavahko rata. Muutama hankalampi kivan idean sisältävä väylä, osa taas tylsempiä suoria puistoväyliä. Muiden alueellaliikkujien kanssa oltava tarkkana, etenkin nelosväylällä, jossa pieleen mennyt heitto voi lipsua autoihin ja veneisiin ja mitä kaikkea siinä vieressä oli parkissa. Kierrokseni suoritin jo alkukesästä, joten en tiedä onko tilanne parantunut, mutta opasteita olisin kaivannut, pari siirtymää sellaisia, ettei ilman radan tuntevan henkilön opastusta olisi välttämättä ihan heti löytynyt.

  Mukava varsin avomaastoinen puistorata. Väylillä ollut toisinaan ylimääräisiä esteitä, mutta toivottavasti tietoisuus radasta on kasvanut ja niiltä jatkossa paremmin vältytään. Siirtymät ovat varsin lyhyitä ja helppokulkuisia, mutta kierrosta saattaa hidastaa uusien harrastajien yli 4 heittäjän ryhmät.

Vastaa