"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pikkuhiljaa.

17.9.2010 07:13

Korit ja tiimatot tulivat paikan päälle viime viikolla. Asennusta hidasti hieman koulunkäynti, sekä työhommien ulkomaankomennus. Eilen kuitenkin pääsimme kunnolla vauhtiin ja aloitimme korien asennuksella. Eilen iltapuhteena laitoimme 9 koria omille paikoilleen. Valoimme 12 litran ämpärit täyteen betonia, joka vastaa n. 30 kg massaa. (yht 540 kg, oli iskarit kovilla Preludessa)  Korit näyttäisivät pysyvän paikoillaan aika nätisti. Kaivoimme melko tarkasti kaikki 18 reikää 50 cm syviksi, joka on aika sopiva koko korkeutta ajatellen. Vatupassilla vielä yläputken kohdalta suoraan, niin a’vot. Avuksi vielä väsäsimme sapluunan, jolla kaikki korit saatiin oikealle korkeudelle, eli 78-80 cm maasta ”kupin” ylärautaan.

Tänään laitamme loput korit paikoilleen, ja alamme laittaa tiimattoja kasaan. Siinä sivussa raivaussahalla vielä hienosäätöä muutamille väylille. Otamme varman päälle tiimattojen ja asennuslankkujen kanssa, joten ostimme 72 kulmarautaa, joilla laitamme asennuslankut kiinni. Ovat ainakin tukevat.

Kello on jo sata, ja kouluun pitäisi joutaa. Inarissa Toivoniemen rata on jo todella kovassa käytössä mikä tuli vähän yllätyksenä. Eilen vielä kaupan pihalla tuntematon mieshenkilö juoksi auton perään ja kyseli koska rata on valmis ja oli kovin halukas tulemaan auttamaan paikan päälle. Nyt sitä viimeistään hoksaa, kuinka kova juttu tämä 18-väylänen rata on Ivalon alueelle. Kiinnostusta näköjään riittää. Kirjoittelen viikonlopun jälkeen lisää, nyt on kiire. Mutta kiire ei haittaa kun homma on jotain mitä tykkää tehdä ja lapissa ei paljoa jaksa asioista ottaa stressiä.

RM Matti


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *