"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Haga Park frisbeegolf

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Hangon keskustan lähiliikuntapaikan 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Lue lisää

Radan väylät ovat 40 – 90 metriä pitkiä ja rata sopii hyvin aloittelijoille ja toimii mainiona lähestymistreeni paikkana kokeneemmille pelaajille. Vaikka väylät ovat lyhyitä ne vaativat silti tarkkuutta. Rata toimii houkuttimena uusien harrastajien saamiseksi lajin piiriin. Radan kautta on helpompi astua vaativimmille peliareenoille.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Esplanadi 76
  10900 Hanko


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2013

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Jorma Nousiainen

 • Suunnittelija

  Jorma Nousiainen / Hangon Hyrskyt frisbeegolf

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Sportia Hanko
  Esplanadi 126 10900 HANKO puh. 040-8421787

Väyläkuvaukset

Haga Park frisbeegolf

Väylä 1: Haga Park #1

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 2: Haga Park #2

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 3: Haga Park #3

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 4: Haga Park #4

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 5: Haga Park #5

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 6: Haga Park #6

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 7: Haga Park #7

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 8: Haga Park #8

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 9: Haga Park #9

Pituus 115 metriä. Par 4

14 arvostelua radalle “Haga Park frisbeegolf

  Negatiivista kommenteista huolimatta päätin käydä tsekkaamassa kun kerran kaupungissa olin. Ikävä kyllä aikaisemmat kommentit pitivät paikkansa. Samaa mieltä siinä että rata ei ole pelattavissa. Muutama ensimmäinen väylä on vielä hoidetun puiston puolella mutta toinen puoli rata on keskeillä ryteikköä. Ei vaan ymmärrä miksi pitää ylipäätään tehdä rata jos ei ole kiinnostusta pitää sitä pelikunnossa. Yleensä puistoradoilla on aina pelaajia mutta täällä ei näkynyt ketään. Puistossa kyllä olisi varmaan tilaa ihan mukavalle ysiväyläiselle mutta paikallisilta puuttunee joko tahto tai rahat tai kumpikin. 1/5.

  Kapeita lyhyitä väyliä. Kesäkuun puolivälissä 2022 oli kasvillisuus niin korkeaa, että väylien löytäminen on haastavaa.

  Parin väylän jälkeen totesin, että kiekkojen hukkaamiseen on aika iso riski yli polvenkorkuisessa heinikossa. Pienen niittohomman jälkeen olisi varmasti mainio rata lähipelin treenaamiseen.

  Ihan mukavasti bongattava puistorata. Tiit olivat isoin miinus, muutoin kalusto kunnossa. Osa väylistä kulki arvelluttavasti kävelyteiden läheisyydessä, niiden yli, tai jopa niitä pitkin. Etenkin 7. väylä vaikutti todella riskialttiilta.

  Rataa tullaan jatkossa raivaamaan enemmän ja ykköstiille tulee opastetaulu ja jokaiselle väylälle väyläopasteet. Hyvin hoidettuna rata on mukava ja tekninen ja sopii hyvin aloittelijoille. Puiston muut liikkujat tulee tarkkaan huomioida.

  Moni väylä meni puiston läpi kulkevan pyörätien/kävelytien ylitse, joten oli pieni epäilys jos joku pyöräilijä olisi tullut puun takaa esiin kun kuitenkin täytyi kiskaista ihan kunnolla, jotta korille pääsisi. Pari koria oli tiiltä näkymättömissä ja vaikka olin käynyt katsomassa että ketään ei ole lähettyvillä, niin olihan sinne korille ilmaantunut koiranulkoiluttaja ja koira töllistelemään. Puiston väylät oli käytetty hieman ristiin myös futisgolfiin (mikä oli ihan mukavaa sekin) ja sille oli tehty kapeat 2-4 metrin levyiset väylät korkeaan heinikkoon, mikä hieman sekoitti radan etsimistä. Loppumaasto oli siis metrin korkuista nokkos-takiais-koiranputkea. Tästä syystä noin puolet kierroksen ajasta meni kiekon etsimiseen todella korkeasta kasvillisuudesta. Viimeinen väylä melko pitkä ja monien puiden takia voisin sanoa sitä par4:ksi. Mielestäni rata oli liian vaarallinen näin pieneen ja keskeiseen puistoon, jossa oli paljon ulkoilijoita, koiria ja lapsia leikkikentällä.

  Rata bongattu, kiitos yllä olevista ohjeista. Ensimmäinen väylä lähtee siis punaisen kioskin ja leikkikentän välistä löytyvän koivun luota. Kakkosväylä löytyy taas leikkikentän toiselta puolelta puurajan tasolta. Siitä pääseekin jo helpommin eteenpäin. Kannattaa seurata koreista löytyviä nuolia, jotka osoittavat oikein seuraavan tiin suuntaan.

  Väylät pääosin suoria ja lyhyitä teknisiä väyliä, mitoitettu hyvin puiston maastoon. Kannattaa seurata kiekkoa tarkkaan, koska kasvusto on sen verran korkeaa, että kiekko häviää helposti. Vähän isompi raivaus olisi paikallaan! Väylän 6 heittopaikka oli hukassa, oletin sen olevan sitten tieltä puukujaa pitkin noin 50 m väylänä.

  Heittopaikat ja merkinnät selkeästi näkyviin ja karttapohja kioskin seinään niin päästään jo oikeaan suuntaan. ++

  Rata on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja siirretty kokonaan uuteen paikkaan. Kallioväyliä ei enää ole vaan rata on kokonaisuudessaan puistossa. Haagapuisto sijaitsee esplanaadin varrella suomenkielisen ylä-asteen vieressä. Ykkösväylä lähtee punaisen kioskin lähettyviltä. Karttaa ei toistaiseksi ole, mutta opastenuolia tullaan radalle laittamaan.

  Ilman karttaa väyliä hankala löytää: väylät ovat molemmin puolin Halmstadinkatua! 1-väylä liikuntahallin takakulmalla. Korit ovat ihan uusia ja ehjiä. Rata on kyllä vaatimaton – melkein niin vaatimaton ettei sitä viitsi edes heittää…

Vastaa