"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Radan kuvaus

Ellivuoren 12-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee hotellin pihapiirissä puistomaisella nurmikkoalueella. Radan par on 36 ja se soveltuu aloittelijoille ja harrastajille. Ratakarttoja ja kiekkoja on saatavilla hotellin vastaanotosta.

Lue lisää

Ellivuoren 12-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee hotellin pihapiirissä puistomaisella nurmikkoalueella. Radan par on 36 ja se soveltuu aloittelijoille ja harrastajille. Ratakarttoja ja kiekkoja on saatavilla hotellin vastaanotosta.

Radan ensimmäinen uudistus on kohta valmis. Uudet väylät ovat valmiit ja jokaiselle löytyy nyt kunnon betonilaatta tee. kesän aikana pitäisi vielä tulla iso opastaulu sekä väyläkohtaiset opasteet jolloin rata on täysin valmis. Viikkokisat yleensä torstaisin klo1900alkaen kts. blogi.

Tiedustelut:
Hotelli Ellivuori
Ellivuorentie 131
38130 Ellivuori

Vaihde 010 8351 900
hotelli@ellivuori.fi

Myyntipalvelu
arkisin 9-16
puhelin 010 8351 912
sales@ellivuori.fi

Ajankohtaista

04.05.2011
Ellivuoren kuulumisia…
Morjens! Nyt tuli ratamestarin kausi Ellivuoren osalta avattua ja kuulumisia tässä sieltä. Radat ovat jo oikein hyvässä kunnossa,kuivaa ... Lue lisää

28.07.2010
Hiljaa hiipuu pois…
Terveppä terve taas.. Hiljaista oli viime viikon kisoissakin,ja nyt olen taasen tämän viikon viikkokisat jyväskylän suunnassa rallia ... Lue lisää

20.07.2010
Viikkokisoista…???
Moro taasen, Nyt oli jo joku avannut sanaisen arkkunsakin kommentin avulla,vihdoinkin,hienoa..! Eli pahoittelen väärinkäsitystä jos ... Lue lisää

Radan tiedot

 • Osoite

  Ellivuorentie 131
  38130 Sastamala


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2007

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Betonilaatat

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Kai Ilkka

 • Suunnittelija

  Seppo Nieminen/ Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Kesport K-M Järvinen
  Itsenäisyydentie 6 38200 Sastamala p. 03-5144511

Väyläkuvaukset

Ellivuori, Vammala

Väylä 1

Pituus 100 metriä. Par 3

PAHOITTELEN OSITTAIN EPÄSELVIÄ VÄYLÄKUVIA. PAREMMAT TULOSSA...Radan ensimmäinen väylä on mukavan haastava kohtuullisesti alaspäin viettävä rinne joka on täynnä koivuja. Korille pääsemiseksi voi käyttää monia eri tapoja. Monen suosikkiväylä.

Väylä 2

Pituus 64 metriä. Par 3

Upealla paikalla sijaitseva selkeä anhyzer-väylä. Hyzer heittosi löydät todennäköisesti läheisestä järvestä. Kori löytyy koivurykelmän keskeltä. Varo myöskin heittämästä liian kovaa, heti korin takana sijaitsee oja. Vaihtelua väylälle tuo välillä keskellä väylää sijaitseva kokko.

Väylä 3

Pituus 82 metriä. Par 3

Tässä väylässä saa 6.väylän ohella heittää jo kovaa. Kori sijaitsee suoraan edessä kukkulan laella. Takana oleva tie on OB.

Väylä 4

Pituus 67 metriä. Par 3

Toinen entisellään säilyneistä vanhan radan väylistä. Tarjoaa myös monta vaihtoehtoa heittää kiekko puskien ylitse suoraan korille.

Väylä 5

Pituus 70 metriä. Par 3

Lyhyt, mutta varsin haastava väylä. Kori sijaitsee jyrkässä rinteessä joten jos kiekkosi lähtee vierimään mäkeä alas,voit odottaa tekeväsi melko kovaa tulosta.

Väylä 6

Pituus 90 metriä. Par 3

Tässä väylässä voi myös heittää kovaa,lähestyä voi joko oikealta tai vasemmalta. Kori lepää mäen harjalla.

Väylä 7

Pituus 48 metriä. Par 3

Eräänlainen kompromissi-väylä. Kori sijaitsee helposti suoraan edessä. Aloittelijan hole-in-one mahdollisuus.

Väylä 8

Pituus 66 metriä. Par 3

8. väylä on selkeä hyzer-väylä. Kori löytyy koivujen välistä,vasemmalta. Älä heitä vahingossa kutosväylän korille! Huomaa etuvasemmalla sijaitseva koivu on mandatory,joten se pitää kiertää oikealta.

Väylä 9

Pituus 71 metriä. Par 3

Radan toinen "vanha" väylä. Tuulisella säällä voit huomata kiekkosi ottavan ihan uuden korkeuden/suunnan puolivälin jälkeen.

Väylä 10

Pituus 64 metriä. Par 3

On aika ottaa hydra/dragon käyttöön. Kori sijaitsee suoraan edessä ja oikealta lähestymisen blokkaa hienosti rykelmä puita. Yrittäisinkö riskillä...?

Väylä 11

Pituus 64 metriä. Par 3

Tässä voi sitten pilata tähän asti hienosti menneen kierroksen jos noin 40m vesiylitys epäonnistuu. Jotenkin matka vain tuntuu pidemmältä kun edessä on pelkkää vettä.Huomioi, jos käytät venettä, palauta se samaan paikkaan ja sido hyvin!

Väylä 12

Pituus 51 metriä. Par 3

Rata loppuu klassiseen suoraan,lyhyeen väylään läpi kapenevan koivukujan.Tie takana OB. Muuten sama kuin ennen paitsi tee siirretty hivenen vasemmalle. Kierros olisi mukava lopettaa birdiehin...

8 arvostelua radalle “Ellivuori

  Ellivuoren 12-väyläistä rataa on tullut kierrettyä ehkä eniten. Rata on nopea ja rento heitettävä, vaikka aikaa kierrokselle ei paljoa olisikaan. Yksinkertaisen oloinen, mutta yllättävän monipuolinen rata lammen ylitysten ja maaston profiilin vuoksi. Ympäristö on muutenkin hyvä vaikka perheen kanssa lähteä. On uimarantaa, puistoa, ravintola ja väylä 13, eli terassi. 😉

  Ellivuoren rata on suosikkini. Mukavasti korkeuseroja ja haastetta. Kymppi väylällä heitin oranssin dragonin lampeen. Oma moka. Kiekko jäi kellumaan keskelle lampea. Lammen rannalla sais olla vene jolla kiekon vois hakea pois. Mukava puistorata. Suosittelen.

  Oikein mukavan oloinen puistomainen rata hotellin ympärillä. Tai no, varmaan ainakin silloin kun se on täysin pelattavissa. Tällä viikolla ekaa kertaa käydessäni, hotellilla oli melkoiset remontit meneillään ja osa koreista oli poissa. Siitä jäi vähän paha maku suuhun, mutta kai se oli vaan huonoa tuuria omalta osaltani. Muutama pitkähkö väylä ja loput lyhyempiä, ja pieni lammen ylityskin löytyy lopusta. Tätä on varmasti kiva kiertää kun se on täydessä loistossaan.

  Tällä hetkellä en suosittele radalle menemistä. Niinkuin jo edellisessä kommentissa luki, että osa koreista pois käytöstä. Tänään kun käytiin muuten vaan kyseisellä alueella pyörimässä, niin taisi olla suurin osa väylistä siinä kunnossa, että ihan turha edes pelata. Ja koreja paljon poistettu.

  Komppaan Arton kommenttia: huonolta näyttää. Pelasimme väylät 1 ja 3 ja etsimme jonkin aikaa muita väyliä. Lopputuloksena palasimme autolle ja lähdimme bongaamaan seuraavaa kohdetta.

  Alueelle olisi mahdollista rakentaa kunnon rata, mutta se ei varmaan ole ensimmäisenä listalla. Rinteiden puolelle saisi jos jonkinlaista kuntoa vaativaa väylää.

  Sastamalan alueella on (onneksi) paljon muitakin ratoja. 🙂

Vastaa