"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

DeliGood Vuokatti DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

DeliGood Vuokatin radalle ominaisia piirteitä ovat korkeuserot ja tiukat väylät.

Kesällä 2023 Viimeinen väylä poistunut käytöstä ja väylän 2 heittopaikka siirretty pois hiihtoputken päältä.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kidekuja 2
  88610 Sotkamo


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  8

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

DeliGood Vuokatti DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: DeliGood DGP #1

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 2: DeliGood DGP #2

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 3: DeliGood DGP #3

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 4: DeliGood DGP #4

Pituus 155 metriä. Par 4

Väylä 5: DeliGood DGP #5

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 6: DeliGood DGP #6

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 7: DeliGood DGP #7

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 8: DeliGood DGP #8

Pituus 111 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “DeliGood Vuokatti DiscGolfPark

  Tämä rata on jyrätty. Alkuperäisestä yhdeksästä väylästä jäljellä enää neljä (3, 4, 5, 6). Nyt olisi aika laittaa Vuokattiin uusi rata vähän kauemmas asutuksesta, koska alueen kolmesta radasta jäljellä enää Katinkullan rata!

  Sotkamon kunnassa DeliGood Vuokatti DiscGolfPark. Radalla pituutta 8-väylää, 773m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2210m. Pelattu 5.9.2023.

  Vuokatin metsärata sisälsi jonkin verran korkeuseroja, joten pientä hikeäkin sai pintaan pelikierroksen aikana. Rata sisälsi pitkähköjä ja suht haastavia väyliä muttei vähemmän pelanneellekaan kuitenkaan mitään ylitsepääsemättömiä haasteita. Heittolinjat olivat koko ajan selkeät. 4-väylä oli kiva suora, lopussa hieman nuosua. 7-väylä mukava alamäkiväylä missä puita pelissä. Siirtymät lyhyet. Ainoastaan 8-väylältä p-paikalle oli hieman pidempi, kun 9-väylä oli poistettu käytöstä alueen rakentamisen takia. 2-väylän heittopaikka hitusen muuttunut eli ei sijaitsee enää kartan kuvaamalla tavalla hiihtoputken päällä.

  Rakenteet kohtuullisesssa kunnossa. Ratakartta, heittopaikat ja korit suuntanuolineen + treeni x 1 ajoivat oikein hyvin asiansa. 6-väylän heittopaikan kohdilla minipöytä ja tuolit taukojen pitämistä varten. Sotkamon keskustan palveluiden äärelle 6km matkaa. Vuokatin laajat palvelut majoitus ja ruokailupaikkoineen aivan vieressä. Itse evästelin Leipomo-Konditoria Viljassa mille lämmin suosittelu niin viihtyisän ympäristön, tuotteiden kuin palvelunkin osalta.

  Harkkakorin siirtäisin ehkä toiseen paikkaan, sillä 1-väylällä itsekin heitin ensin harkkakorille missä tajusin, ettei olekaan oikea kori. Toki aivan oma havaintovirhe, mutta kuitenkin. Heittopaikkaopasteet paikoin aika kehnot. Ainakin ykkösellä ja kutosella moinen puuttui kokonaan tai infolappu oli tolpasta revitty irti ja tolppa runneltu. 5-väylän heittopaikkaopaste oli revitty irti ja löytyi 6-väylän heittopaikalta. Käyty viemässä takaisin oikealle paikalleen. Väyläpituudet eivät kaikilla väylillä pitäneet ihan täysin paikkaansa, esim. 4-väylä ei ollut likelläkään 155m.

  Vuokatin rata sisälsi pitkähköjä, sopivan haastavia väyliä. Opasteissa puutoksia ja väylien pituudet vähän miten sattuu. Poistetun väylän tilalle voisi tehdä uuden tai laajentaa rataa enemmänkin. Maasto nimittäin sopi erinomaisesti frisbeegolfiin, kiekotkin löytyi koko kierroksen ajan helposti. Mukava rata, mutta puutteet veivät yhden pinnan arvioinnista pois.

  3/5

  Tältä radalta löytyy muihin alueen ratoihin verrattuna vähän enemmän haastetta. Pidempiä ja ahtaampia väyliä. Aloittelijoille ei ehkä se ihan paras rata pelata, mutta jo vähän enemmän pelanneille ihan sopiva. Tällä radalla tarvitsee jo yli 100m draivia jos haluaa useimmilla väylillä olla birdiepaikoilla.

Vastaa