"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

FGR uudistui

Uudet tuulet puhaltavat FGR:ssä tällä kaudella. Uudistimme sivut viiem syksynä kerätyn palautteen perusteella. Vanhat hyväksi todetut ominaisuudet säilytettiin kuitenkin ennallaan.

Luo oma FGR-profiili ja seuraa pelaamiasi ratoja!

seurablogit_150Kenties merkittävin uusi ominaisuus on käyttäjäprofiili. Jokainen sivuston käyttäjä voi luoda itselleen oman profiilin, jonka avulla he voivat arvostella ratoja ja antaa niistä muutenkin palautetta. Kiinnostavia, ennen kokemattomia ratoja voi myös pistää muistiin omaan profiiliin. Rekisteröityneet käyttäjät pääsevät myöskin tarkastelemaan toistensa profiileja, sekä ottamaan mittaa siitä, kuka on kolunnut eniten Suomen ratoja. Voit luoda oman käyttäjäprofiilin täällä.

Uudistuksessa panostettiin mobiilikäytettävyyden parantamiseen.

Uudistuksessa panostettiin mobiilikäytettävyyden parantamiseen.

Sivuston mobiilikäytettävyys nousi erityisesti esiin palautteen perusteella. Uudistuksessa on annettu paljon painoarvoa sivuston käytettävyydelle älypuhelimilla ja tableteilla. Nykyinen sivusto toimii kätevästi myös tien päällä ja frisbeegolfradoilla, kotikoneita unohtamatta.

Seurat ja tapahtumat kätevästi yhdestä osoitteesta

Uudistus ei rajoitu vain sivuston toiminnallisuuksiin. Löydät FGR:stä myös frisbeegolfseurat ja -tapahtumat. Seurat päätimme lisätä, jotta lajista innostuneet uudet harrastajat löytäisivät helpommin ohjattua toimintaa lajin parissa. Seurat puolestaan voivat halutessaan hyödyntää sivustoa omaan tiedottamiseensa. FGR:n kautta tavoittaa kätevästi suomalaiset frisbeegolfin harrastajat.

Palautteen myötä esiin nousivat myös frisbeegolftapahtumat. Moni toivoi, että tieto radan tapahtumista olisi paremmin saatavilla myös FGR:ssä. Tällöin välttyy ikäviltä yllätyksiltä, jos matkustaa pelireissulle kauempaa ja rata onkin varattu vaikkapa viikkokisoille. Tapahtumista voi ilmoittaa ylläpidolle näppärän lomakkeen kautta.

Paljon mielenkiintoista sisältöä

Viime kaudelta tuttu hattumies tullaan näkemään FGR.fi:ssä myös tulevaisuudessa.

Hattumies Vuento tullaan näkemään FGR.fi:ssä myös tulevaisuudessa.

Jatkossa sivustolla nähdään entistä enemmän lajiuutisia, ja tulevana kautena on luettavissa useampia mielenkiintoisia blogejakin. Muutaman uuden blogaajan myötä sisällöllinen tarjonta tulee lisääntymään huomattavasti, vaikka jokunen vanha blogi onkin poistunut sivustolta uudistuksen yhteydessä.

Nykyisen sivuston ylläpito ei ole ilmaista. Tästä johtuen sivustolla nähdään jatkossa mainontaa, jotta palvelutaso voidaan pitää yllä.

Tuttu ja turvallinen

Kaikesta uudesta huolimatta frisbeegolfradat.fi on nimensä mukaisesti ensisijaisesti ratatietokanta, joka on tehty palvelemaan lajin harrastajia. Sivun tarkoitus on tarjota frisbeegolfin harrastajille ajantasaista tietoa frisbeegolfradoista, sekä auttaa uusia harrastajia kun he ottavat ensimmäisiä askeliaan lajissa. Tavoitteenamme on pitää huolta siitä, että lajin harrastuspaikat löytyvät, eikä radallakaan eksyisi. Lisäksi haluamme tarjota mahdollisimman paljon tietoa radoista, jotta uuden valloitettavan radan valinta olisi helppoa.

Eli ei kun luomaan omaa profiilia ja valloittamaan Suomen ratoja, niitähän riittää!

Hyvää frisbeegolfkautta 2014!