"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ahvenanmaan frisbeegolfradat avataan 25.7.

23.7.2020 15:58

Lauantai 25. heinäkuuta on suuri päivä frisbeegolfille ja Ahvenanmaalle. Silloin avataan kokonaiset 11 frisbeegolfrataa yleiseen käyttöön. Kerroimme toukokuisessa jutussamme miten Mats Adamczak käynnisti pähkähullulta kuulostavan projektin, missä Ahvenanmaalle rakennettaisiin frisbeegolfrata, yhteensä 16 kappaletta, jokaiseen Ahvenanmaan kuntaan tänä kesänä. Kaikki radat on saatu suunniteltua, ja niistä avautuu nyt 11 rataa pelaajien käyttöön.

Miten avataan 11 rataa yhden päivän aikana saaristossa?

Moni saattaa miettiä, miten ratojen avaaminen samana päivänä on mahdollista saariston alueella, missä saarelta toiselle hyppelyyn menee tunteja? Noh, helikopterilla tietenkin! Mats seurueineen käy vihkimässä jokaisen radan itse, ja ojentaa paikalliselle kyläyhteisölle starttipaketit frisbeegolfiin. Täten frisbeegolf saa todellisen “lentävän” lähdön Ahvenanmaalla. Lauantain aikataulu on tiukka ja alkaa puolenpäivän aikaan Lappon uudelta 18-väyläiseltä radalta. Päivä päättyy illalla seitsemän aikoihin Maarianhaminan kaupunkiradalle. Tapahtumiin on yleisöllä vapaa pääsy, kunhan muistavat noudattaa voimassaolevia Korona-ohjeita. Ratakohtaiset tilaisuudet ovat lyhyitä ja erillisiä avajaiskisoja ei tällä kertaa järjestetä.

Tässä alustava aikataulu avajaistapahtumille radoittain:
12:00 Lappo
12:30 Seglinge
13:00 Kökar
13:30 Föglö
14:30 Svinö
15:00 Sandösund
15:30 Kastelholm
16:15 Geta
17:00 Stallhagen
18:00 Eckerö
19:00 Mariehamn

Uutta teknologiaa radoille

Kaikille Ahvenanmaan radoille on asennettu uutta teknologiaa sisältävät kävijälaskurit, joten ratojen ruuhkaisuutta voi seurata verkon yli reaaliajassa. Tämä tieto tulee kaikille avoimeksi osoitteeseen www.discgolf.ax avajaisten yhteydessä.Åland Disc Golf Open starttaa nyt ja kestää elokuun loppuun saakka

Åland Open -nimellä kulkeva elämyksellinen “kilpailu” starttaa myös lauantaina. Tavoitteena on pelata kaikki Ahvenanmaan radat elokuun loppuun mennessä. Kilpailuun voi osallistua Disc Golf Metrixin kautta. Kilpailu on osallistujille maksuton. Kaikkien osallistujien kesken, jotka pelaavat vähintään yhden Ahvenanmaan radoista elokuun loppuun mennessä, arvotaan Ahvenanmaa-aiheisia kiekkopalkintoja.

Tästä Åland Disc Golf Openin info-sivulle: https://discgolfmetrix.com/ax-open

Tervetuloa harrastajat!

Frisbeegolf on saapunut Ahvenanmaalle. Paikalliset yritykset ja yhteisöt toivottavat pelaajat lämpimästi tervetulleeksi pelaamaan upeisiin saaristomaisemiin. FGR on juuri julkaissut kattavat rata- ja karttatiedot nyt avattavista radoista. Löydät ne täältä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti