"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tuusula DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Tuusulan urheilukeskuksen vuonna 2014 uusittu 12-väyläinen frisbeegolfrata, Tuusula DiscGolfpark. Radan sijainti on keskustan läheisyydessä, Tuusulanväylän tuntumassa. Radan par on 37 heittoa. Tuusula DiscGolfPark soveltuu aloittelijoille ja harrastajille.

Lue lisää

Tuusulan urheilukeskuksen 2014  uusittu 12-väyläinen frisbeegolfrata, Tuusula DiscGolfpark. Radan sijainti on keskustan läheisyydessä, Tuusulanväylän tuntumassa. Radan par on 37 heittoa. Tuusula DiscGolfPark soveltuu aloittelijoille ja harrastajille.

Rata alkaa Urheilukeskukselle johtavan tien oikealta puolelta ennen kuplahallia. Parkkipaikka heti tien laidassa ykkösväylän vieressä. Väylät kiertävät kuplahallin takana aukiolla ja radan puolivälissä useita metsäväyliä ennen loppupään avointa osuutta päättyen takaisin parkkipaikalle.

Kuplahallia kohti ei missään tapauksessa saa heittää, samoin on tärkeää varoa pysäköityjä autoja parkkipaikalla viimeisellä väylällä. 5 ja 6 väylillä on mahdollista heittää kiekkonsa aidan yli läheisen yrityksen pihaan, tämä on lost disc ja kiekkojen haku aidan yli on ehdottomasti kielletty.

Radan kunnossapidosta vastaa Tuusulan kunta ja mukana yhteistyössä myös Frisbeegolf Club Hyrylä ry.

Ajankohtaista

26.03.2010
2013 Korit ovat paikoillaan
Korit ovat taas paikoillaan ja rata pelattavassa kunnossa.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kilpailukuja
  04300 Tuusula


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2010

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Frisbeegolf Club Hyrylä ry

 • Suunnittelija

  Mika Simolin

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Tuusport
  Koskenmäenpolku 4 04300 Tuusula Puh. (09) 274 4010

  Intersport Kerava
  Kauppakaari 10 04200 KERAVA puh. 09-2745180

Paikallissää

Potential disruption due to forest fire from 1AM EEST SUN until 9AM EEST SUN

Issued:
27. toukokuuta 2017 klo 10:19 (GMT)
Expires:
Mahdollisesti sadetta
Tänään 05/27 70%
Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 70%.
Puolipilvistä
Huomenna 05/28 20%
Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h.

Väyläkuvaukset

Tuusula DiscGolfPark, Tuusula

Väylä 1: Väylä 1

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 2: Väylä 2

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 3: Väylä 3

Pituus 162 metriä. Par 4

Väylä 4: Väylä 4

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 5: Väylä 5

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 6: Väylä 6

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 7: Väylä 7

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 8: Väylä 8

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 9: Väylä 9

Pituus 119 metriä. Par 3

Väylä 10: Väylä 10

Pituus 108 metriä. Par 3

Väylä 11: Väylä 11

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 12: Väylä 12

Pituus 120 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Tuusula DiscGolfPark

  Mukava harrastelijarata, jossa muutama avoimempi pitkä väylä ja joitakin lyhyitä metsäväyliä. Vasta vähän aikaa harrastaneelle ihan riittävän haasteellinen rata, mutta ei aloittelijallekaan liian vaikea. Väylät löytyvät kohtalaisen helposti ja heittopaikolla asialliset tekonurmimatot.

  Loistava aloittelija/harrastelija rata ja niille jotka haluavat esimerkiksi kehittää heittotekniikka tai lisää matkaa heittoon. Moni väylä aakea laakea jossa saa paukuttaa menemään vaikka tarkkuutta häviäisikin. Vastapainoksi sitten pari mukavaa mettäväylää jotka opettaa sitä tarkkuutta.

  Korilta seuraavalle tiille siirtyminen todella helppoa, kasilta ysille voi vähän etsiä tietä mutta polku hyvin tamppautunut että pitäisi tie löytyä helposti.

  Komppaan Mr dunnock’ia: vaikka jo jotain osaankin, täällä on esim. kolmosella ja 12:lla harvinaisen hauska paukuttaa menemään ja kokeilla eri kiekkojen lentoa ilman suurta tarkkuusvaatimusta. Ihan hauskoja muutkin väylät olivat. Lisää väyliä tietty toiveissa, niin kauempaakin ajelee paikalle.

  Koska pelaajia ilmeisesti radalla riittää, olisi hienoa, jos kaikki malttaisivat odottaa edellä menevien poistumista korilta. Pari kertaa tärähti seuraavien avausheitto muutaman metrin päähän, kun vielä keräiltiin kamoja korilla – enkä ainakaan kuullut mitään fore-huutoa. Tuntuu jokseenkin epämiellyttävältä…

  Samansuuntaisia kommentteja annan minäkin.

  Varsin mukava, kompakti rata. Siirtymät erittäin lyhyitä, osa väylistä avomaastoa – sopii siis myös alottelijoille. Jotkut heittopaikat voivat osua edeltävän väylän kiekkojen laskeutumisalueille, joten hieman malttia on hyvä olla mukana. Aiemmin vähän petyin rataan, koska pidin aiemmasta Urheilukeskuksen radasta enemmän, mutta kyllä tämäkin rata ihan alueen parhaimmistoon kuuluu.

  Todella hyvä 12-väyläinen, jota voi suositella sekä aloittelijoille, että enemmänkin pelanneille. Hyvät teepaikat ja korit, lyhyet siirtymät, vähän korkeuseroja. Tämmöisiä harjoitteluratoja tarvitaan PALJON lisää pääkaupunkiseudulle ja miksei muuallekin Suomeen.

  Positiivinen kokemus! Järkevästi suunniteltu 12-väyläinen kokonaisuus. Täällä sai ihan oikeasti heittää, mutta vaadittiin myös tarkkoja lähestymisiä suoraan tiiltä. Kertoo paljon radasta, kun siellä on ruuhkaa. Suosittelen kokeneemmallekin heittäjälle. ++++

  Tasamaalla sijaitseva rata, jossa on lähes aina muitakin ”mestareita” liidättämässä. Välillä tarkkaa heittoa ja sitten saa laittaa isolla kädellä. Korkeuseroja ei juuri ole, mutta mukavasti on kuitenkin vaihtelua saatu väyliin. Opasteet ja heittopaikat selkeitä.

Vastaa