"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Sibbe Disc Golf (ent. Joensuun Tila)

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Vaihtelevaan maastoon tehty kilpatason maksullinen frisbeegolfrata. Radalta löytyy puisto-, metsä- ja niittyväyliä, lehti- ja havupuumetsää sekä kallioita. Monipuolinen kattaus erilaisia väyliä. Korkeuserojakin löytyy. HUOM! Rataa kehitetään aktiivisesti kohti huippuluokkaa. Ratakartta, väyläkuvaukset ja muut lisätiedot Sibbe Disc Golfin kotisivuilta

Lue lisää

Rata on maksullinen. Päiväpelimaksut hoidetaan radalta löytyvän ohjeistuksen mukaan, kausikortit myy DGstore.fi.

Ajankohtaiset tiedot ja voimassa oleva layout Sibben kotisivulta

Hinnat:
Päiväpelimaksu 5€
Kausikortti 50€

Lisätietoja Sibben palveluista: www.sibbe.fi

Radan kuulumisista tiedotetaan aktiivisesti sen Facebook -sivulla.

Rata on avattu 2016, mutta kehitystyötä tehdään edelleen. Alueella on tehty maansiirtotöitä ja harvennuksia, lisää on vielä luvassa.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Joensuun Raitti
  01150 Sipoo


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Mikko Wikman

 • Suunnittelija

  Mikko Wikman, Juha Kytö

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t), Kahvio, Bed & Breakfast, Venesatama, Uimaranta, Caravan -alue.

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Sibbe Disc Golf

Väylä 1: Väylä 1

Pituus metriä. Par

Väylä 2: Väylä 2

Pituus metriä. Par

Väylä 3: Väylä 3

Pituus metriä. Par

Väylä 4: Väylä 4

Pituus metriä. Par

Väylä 5: Väylä 5

Pituus metriä. Par

Väylä 6: Väylä 6

Pituus metriä. Par

Väylä 7: Väylä 7

Pituus metriä. Par

Väylä 8: Väylä 8

Pituus metriä. Par

Väylä 9: Väylä 9

Pituus metriä. Par

Väylä 10: Väylä 10

Pituus metriä. Par

Väylä 11: Väylä 11

Pituus metriä. Par

Väylä 12: Väylä 12

Pituus metriä. Par

Väylä 13: Väylä 13

Pituus metriä. Par

Väylä 14: Väylä 14

Pituus metriä. Par

Väylä 15: Väylä 15

Pituus metriä. Par

Väylä 16: Väylä 16

Pituus metriä. Par

Väylä 17: Väylä 17

Pituus metriä. Par

Väylä 18: Väylä 18

Pituus metriä. Par

6 arvostelua radalle “Sibbe Disc Golf (ent. Joensuun Tila)

  Kokonaisuutena hyvä rata! Alku on todella maukasta puistomaista pihapiiriä ja pikkuhiljaa väylät siirtyvät enemmän metsään. Pari väylää vaikutti vähän ”täyteväyliltä” ja osa greeneistä yksinkertaisesti liian tukkoisia eli vaikka 6 metristä ei mitään mahdollisuutta laittaa puttia sisään. Loppupään alamäki niittyväylät syövät kiekkoja, joten toivottavasti ne heinikot vedetään matalaksi pian. Toisaalta osa väylistä todella kekseliäitä, upeita ja haastavia.

  Kiva rata ja varsinkin kun tulee ihan valmiiksi.
  Opastus paikalle Googlen mapsin mukaan vie jonkun isännän pihaan 8 väylän kohtaan varsinkin kun käyttää oikeaa osotetta. Itse koitin löytää kahvilan ajettuani lievästi harhaan mut kuitenkin itse rata on huikee!

  Rata on vielä todella kesken. Pellot ovat pehmeitä ja paikka paikon tarvii saappaita. Väyliä on muutettu ja myös ilmeisesti osaa pareista. Korit ovat vaalean keltaiset ja todella vaikea nähdä maastossa. Korien päälle voisi laittaa aurauskepit tai liput jotta ne näkisi paremmin.
  Radasta tulee hyvä kun se on täysin valmis. Tiipaikat ovat riittävän pitkät ja pysyvät kuivina koska ovat korotettuja. Väylissä on ideaa ja monipuolisia heittoja tarvitaan.
  Kannattaa ottaa spotteri mukaan, koska osa avauksista heitetään ”kulman” taakse. Suosittelen pitkiä housuja ja vedenpitäviä kenkiä.

  Kiva miljöö, mutta tosiaan nyt kun ei vielä ole valmis, niin oli vähän pettymys. Alku oli tosi kivaa ja hyvää, mutta sitten paljastui se, että rata on vielä todella kesken. Seuraavia väyliä ensikertalaisen melko vaikea löytää, vaikka pieniä nuolikylttejä onkin laitettu. Välistä oli myös tosi vetisiä paikkoja eli goretexkengät jalkaan. Itse ajattelin, että pärjäisi keveämmillä, mutta märäks meni.

  Radasta tulee kyllä varmasti todella hyvä, kun se on valmis. Nyt vielä kesken. Pikku jutut vielä kuntoon, niin avot!

  Maksullinen rata herättää aina tunteita ja ajatuksia, niin tälläkin kertaa. Yllä kerrotut kommentit tiivistävät jo kaiken olennaisen. Väylät ovat selkeitä heittää ja tiipaikat ovat timanttisen hyvät. Paljon pitää silti aluetta ja rataa vielä kehittää, kokonaisuus oli selvästi keskeneräinen. 5 euron maksusta jäi vähän huono maku, kun lopulta ei rata tarjoa oikeastaan mitään sen suurempaa ja ihmeellisempää. Pitää kuitenkin muistaa, että rata ei ole vielä valmis. Kuulostellaan palautteita.

  Ei vielä ratamaksun arvoinen kokemus. Miljöö on hieno ja ensimmäiset neljä rataa antavat ymmärtää, että koko rata olisi aika mielenkiintoisesti vanhan maatalon pihoille rakennettuja. Nelosväylän jälkeen ikävä kyllä muoto muuttuu, ja aika moni rata on syvää mutavelliä, missä paras varustus olisivat kumisaappaat. Vie vähän peli-intoa, kun esim. vauhdinotto on lähes mahdotonta. Osa loppupään väylistä on myös kasattu märälle suolle. Heitin puolivälissä rataa (väylä 11 tjsp) kiekon vähän ohi korista kallion päältä alas, ja etsiessäni sitä astuin polvensyvyiseen suonsilmäkkeeseen ja päättelin, että ei taida maksaa vaivaa lähteä samoamaan tämän syvemmälle. Oltiin kahdestaan heittelemässä, mutta silti kierros kesti tuplasti sen mitä muualla, sillä kiekkoja sai etsiä melkein jokaisen heiton jälkeen. Koreja ei usein näe heittopaikalta.

  Korkeuseroja on kiitettävästi, osa jopa hieman kuumottavia. Välillä kävi mielessä että jos askel vähän lipsuu, niin tästä on noin seitsemän metrin tiputus..

  Plussaa tiiauspaikoista, opasteista ja koreista, jotka on erittäin hyviä. Olisin toivonut samanlaista panostusta väyliin. Ehkä ensi kesänä ratamaksun arvoinen kokemus, jos suuremmat mutavellit hoidetaan pois siihen mennessä.

Vastaa