"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kitinkankaan frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Kannuksen 10-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Kitinkankaan urheilualueella kaupungin keskustan tuntumassa. Rata muokattu uuteen uskoon kesällä 2014 ja viimeiset väylämuutokset saatu valmiiksi keväällä 2015. Radan ykkösväylä on tennishallin oikealla puolella. Tii-paikoilla on jonkinlaiset matot. Rata opasteita on siellä täällä, ei pitäisi eksyä. Radan par on 33. Radan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Kannuksen vapaa-aikakeskus uimahalleineen, ja kahvioineen. Alueelta löytyvät myös urheilu- ja pesäpallokentät, sekä tenniskentät.

Lue lisää

Kitinkankaan frisbeegolfrata sijaitsee Kannuksen keskustasta noin 1,5km Kajaanin suuntaan Kitinkankaan urheilualueen ympäristössä. Rata on 10-väyläinen ja radan par on tällä hetkellä 33. Väylien pituudet vaihtelevat 50 metrin ja 170 metrin välillä. Väylien keskipituus on 117m. Rata on siirretty kesällä 2014, ja saanut hyvän vastaanoton lajin paikallisilta harrastajilta ja lisänyt huomattavasti lajin harrastajia Kannuksessa.

Ratakarttaa ei ole vielä päivitetty.

Radan 1. väylän tii sijaitsee tennishallin oikealla puolella.

Radalla on hyvä huomioida muut alueen  käyttäjät. Spotterin käyttö suositeltavaa muutamalla väylällä. Mahdolliset vaaratilanteet ovat kuitenkin hyvin ennakoitavissa. Toivomme radan käyttäjille antoisia frisbeegolfhetkiä ja huomaavaisuutta muita alueella liikuntaa harrastavia kohtaan.

Ajankohtaista

13.08.2010
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Liikuntatie 2
  69100 Kannus


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  10

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata
  Hiihtokeskus

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Toni Kattilakoski, Kai Kenakkala

 • Suunnittelija

  , Toni Kattilakoski, Jarkko Koivisto, Kai Kenakkala, Kannuksen Kaupunki

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Kitinkankaan frisbeegolfrata, Kannus

Väylä 1

Pituus 78 metriä. Par 3

Suora väylä mutta kori  vähän puiden takana pururadan vasemmassa reunassa.  Takana oja ob.

Väylä 2

Pituus 118 metriä. Par 3

Väylän 2 tii ykkösen korilta n. 100m pururataa pitkin eteenpäin. Väylä pelataan ylämäkeen, ja kori sijaitsee mäen päällä. Väylä aidattu, ja aitauksen ulkopuoliset alueet alueet OB. Avauksessa käytössä buncr hazard -sääntö, eli avauksen mennessä outtiin, jatkuu peli tiiltä ilman rangaistusta niin kauan, että kiekko pelataan pelialueelle.

Väylä 3

Pituus 148 metriä. Par 3

Tii mäen päällä edellisen väylän korista 15m vasemmalle. Väylä pelataan pitkään alamäkeen. Väylän oikeassa laidassa kulkeva oja, sekä korin takana oleva oja ja niiden takaiset alueet ob.

Väylä 4

Pituus 130 metriä. Par 4

Väylän tii edellisen korilta oikealla pururadan laidassa. N.40m tiiltä valopylväs, joka on mando. Kierretään vasemmalta. Mandon jälkeen pururadan vasen puoli, oikealla oleva mäki, sekä korin takana merkitty linja ja niiden takaiset alueet ob.

Väylä 5

Pituus 122 metriä. Par 3

Tii edelliseltä korilta 50m vasempaan pururadan toisella puolella. Väylän kori etuvasemmalla saarekkeessa. Ennen saareketta oja, mikä  jälkeen tiet ob. Pururata edessä,  joka menee kummulta kummulle,  ob.  Varo seuraavaa väylää pelaavia.

Väylä 6

Pituus 118 metriä. Par 3

Kummulta kummulle. Toistaiseksi ob:ta ei ole. Varo edellisen väylän heittäjiä/lenkkeilijöitä. Hyvä näkyväisyys muuten paitsi kukkulan taakse.

Väylä 7

Pituus 170 metriä. Par 4

Pururadan mukaisesti menevä loivasti oikealle kääntyvä väylä. Kori suoran päässä ison kuusen oikealla edessä n.10 m metsässä. Tässä väylässä näkyväisyys on huono mutkan taakse joten käyttäkää spotteria/ varmistakaa väylän turvallinen heittäminen.

Väylä 8

Pituus 50 metriä. Par 3

Kori kummun takana loivasti vasemmalla.  Lippu pitäisi näkyä tiille.

Väylä 9

Pituus 161 metriä. Par 4

Pururadan mukaisesti 80m suoraan jonka jälkeen pururata kaartaa vähän vasemmalle suoristuen. Kori pururadan vasemmalla puolella pari metriä reunasta. Varothan muita liikkujia, tosin hyvä näkyväisyys.

Väylä 10

Pituus 74 metriä. Par 3

Kori  näkyy 1 väylän  tiiltä hyvin, hieman vaikeammin omalta.  Oikean käden rystyheitolle hieman  vasemmalle  kaartava väylä. Pystyy myös heittämään kämmenellä korille.

Yksi arvostelu radalle “Kitinkankaan frisbeegolfrata

Vastaa