"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kirkonkylän koulu

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Jalasjärven rata sijaitsee koulukeskuksen alueella ja se on suunniteltu koululaisten käyttöön. Radalla on paljon helppoja väyliä, mutta myös erittäin paljon OB alueita juuri sijaintinsa vuoksi.

Lue lisää

Jalasjärven rata sijaitsee koulukeskuksen alueella ja se on suunniteltu koululaisten käyttöön. Radalla on paljon helppoja väyliä, mutta myös erittäin paljon OB alueita juuri sijaintinsa vuoksi.

Ajankohtaista

26.03.2010
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Kynttiläkuja 2
  61600 Jalasjärvi


 • rata kartalla

 • Perustettu

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Elmo Sport Kauhajoki
  Puistotie 50 61800 KAUHAJOKI puh. 0400911272

Paikallissää

Potential disruption due to wind from 3PM EEST SAT until 10PM EEST SAT

Issued:
28. huhtikuuta 2017 klo 08:51 (GMT)
Expires:

Potential disruption due to snow and ice from 5PM EEST SAT until 10PM EEST SAT

Issued:
29. huhtikuuta 2017 klo 08:08 (GMT)
Expires:
Pilvistä
Tänään 04/29 10%
Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli ENE, nopeus 15−30 km/h.
Lumisadetta
Huomenna 04/30 90%
Lumisadetta
Lumisadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 90%. Lumimäärä 3-7 cm.

Väyläkuvaukset

Kirkonkylän koulu, Jalasjärvi

Väylä 1

Pituus 50 metriä. Par 3

Suora väylä koululta kentän reunalle. OB alueet: Jääkiekkokaukalo ja asfaltti ja alueet sen takana.

Väylä 2

Pituus 65 metriä. Par 3

Suora väylä koivukujaa pitkin. Vaihtoehtoisena heittää hyssenä pyörätien kautta. OB alueet: Kevyen liikenteen väylä (asfaltti) oikealla ja kaikki alueet siitä oikealle. Samoin korin takana oleva asfaltti.

Väylä 3

Pituus 30 metriä. Par 3

Avoin väylä. OB alueet: Kevyen liikenteen väylä (asfaltti) oikealla ja kaikki alueet siitä oikealle. Samoin ylitettävä asfaltti. Korin takana oleva oja OB jos siellä on vettä.

Väylä 4

Pituus 50 metriä. Par 3

Suora väylä jossa välillä pitkä pajukko. OB alueet: Tie vasemmalla ja alueet sen vasemmalla puolella.

Väylä 5

Pituus 80 metriä. Par 3

Oikeakätiselle hyvä hysseväylä. Vaihtoehtona heittää suora heitto korille tai hyssenä tien myötäisesti. OB alueet: tie oikealla ja takana sekä niiden toinen puoli.

Väylä 6

Pituus 70 metriä. Par 3

Avoin peltoväylä. OB alueet: Naapurin tontti oikealla. Ojan pohja pelialueen rajana.

Väylä 7

Pituus 50 metriä. Par 3

Suora väylä koulun ja kevyen liikenteen väylän välissä. Otollinen tolppa viiden metrin päässä heittopaikasta. Älä heitä siihen. OB alueet: Kaikki asfalttialueet molemmin puolin ja alueet niiden takana. Samoin asfaltti korin takana.

Väylä 8

Pituus 80 metriä. Par 3

Puistomainen väylä. pakollinen kierto tuuhean pihlajan oikealta puolelta. OB alueet: Tie oikealla ja piha-alueet (asfaltti). Drop zone = uudelleen heitto tiiltä.

Väylä 9

Pituus 75 metriä. Par 3

Avoin väylä jonka tii on noin 5m korkeammalla kuin kori. Kori saarekkeessa suoraan edessä. OB alueet: Kaikki päällystetyt alueet (asfaltti). Jos parkkipaikalle on autoja, pakollinen kierto jalkapallokentän suoja-aidan oikealta puolelta. Jos kaksi ensimmäistä heittoa päättyy OB alueelle, peliä jatketaan (drop zone) koululle tulevan tien viereen merkityltä heittopaikalta (n.2m asfaltin reunasta). Asfaltille päätyvät aloitusheitot uusitaan aina aloitustiiltä.

2 arvostelua radalle “Kirkonkylän koulu

  Rata kiertää koulun ympäristössä, mikä sinänsä on hyvä aktivoimaan nassukoita hienon lajin pariin. Omaani en tosin tuonne päästäisi kiskomaan peläten vihaisia puheluita ja vakuutusrumbaa. Kakkosväylä kulkee erittäin lähellä kevyen liikenteen väylää ja jopa valtatietä. Seiskan kori on kahden metrin päässä pienen parkkialueen reunasta. Ysin heittopaikan ja korin välissä on iso asfaltoitu parkkialue, jossa lähes aina taitaa olla autoja. Muutenkin väylät kulkevat kyseenalaisen lähellä kevyen liikenteen väyliä, polkuja ja leikkipaikkoja. Heittopaikkoja ei ole merkitty mitenkään, joten ainoa tapa suorittaa rata on epämääräisen ratakartan pohjalta. Tässä oli aitoa vaaran tuntua!

  Sinänsä ihan mukavan rento helppo rata, mutta opasteiden ja heittopaikkojen merkkaamattomuudesta pitkä miinus. Radassa on paljon OB-alueita ja ilmeisesti yksi mandokin, mutta näitä ei ole merkitty mitenkään maastoon, saati hämäränpuoleiseen ratakarttaan. Heittopaikkojen arviointi ratakarttaa käyttäen vaikeaa.

  Miinusta myös autoteiden (etenkin valtatie 3) ja ikkunoiden läheisyydestä. Joutuu välillä turhankin varovaisesti heittämään.

Vastaa