"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kellokoski DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Tuusulan Kellokoskelle kesällä 2014 avattu 9 väyläinen puistorata. Rata sopii erityisesti aloitteleville pelaajille, mutta myös kokeneemmille löytyy haasteita.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kaarikuja
  04500 Tuusula


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Paikallissää

Potential disruption due to forest fire from 1AM EEST SUN until 9AM EEST SUN

Issued:
27. toukokuuta 2017 klo 10:19 (GMT)
Expires:
Mahdollisesti sadetta
Tänään 05/27 70%
Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 70%.
Puolipilvistä
Huomenna 05/28 20%
Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h.

Väyläkuvaukset

Kellokoski DiscGolfPark

Väylä 1

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 182 metriä. Par 4

Väylä 3

Pituus 132 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 74 metriä. Par 3

22 arvostelua radalle “Kellokoski DiscGolfPark

  23.8.14
  Testikierros heitetty osin sateisessa kelissä. Siisti ja nopeakiertoinen rata vaikka yleiskartta ja väyläkartat vielä puuttuvatkin. Hyvä parkkipaikka aivan vieressä ja korit numeroitu. Pieninä miinuksina heittoalustat hieman vaatimattomat ja korit 9 väylää lukuunottamatta reippaasti liian matalalla. 8 väylän avaus kahden reunapuun välistä heittolinjalla olevan pihlajan ohi tuntui hieman erikoiselta.

  Kiva kompakti puistorata. Sopii myös vasta-alkajille. Vaikutti aluksi helpohkolta perusradalta ilman korkeuseroja, mutta onkin lähellä tulla yhdeksi suosikkiradaksi. Kivasti avaruutta, silti puihin välillä kolahtaa – silti olematta ankea metsärata tai kiekkojenhukkauspaikka. Eli näennäisesti helppo rata, mutta kuitenkin sopivan haastava. Suosittelen.

  Korit oli nostettu oikealla korkeudelle, mutta kolmosväylän pituusmerkintä edelleen ihmetyttää 🙂

  Todellisuudessa rata on Mäntsälän Hyökännummella, Linjatietä pitkin kulkee kunnanraja. Ihmettelin hetken aikaa kun en löytänyt rataa haulla ”Mäntsälä”. Postitoimipaikkakin on väärin, oikein on 04500 KELLOKOSKI. (Juu, hämmentävää muttei tavatonta ko. seudulla, postinumeroalueet eivät noudata kunnanrajoja.)

  Paluuviite: Viikkokisat | JFG

  Todella kiva puistorata. Ei liian helppoja väyliä, muttei liaan haastavia, joukossa toki isompaa heittoa vaativa kakkosvaylä. Muutamalla väylällä mennään vähän liian tiukassa nipussa, viimeisimmällä kierroksellani odotin kutosen teellä heittovuoroa, ja jouduin peräjälkeen väistämään sekä vitoselta, että seiskalta harhautunutta kiekkoa. Myös kasi ja ykkonen, sekä ykkönen ja ysi ovat sen verran lähekkäin, että niillä pitää olla tarkkana.

  Kompaktiksi radaksi loppupelissä haastavakin olematta kuitenkin sopimaton aloittelijoille. Kuten aiemmin mainittu että puut tekee hallaa tulokselle niin ei voi väittää vastaan kun parilla väylällä katto oksista ja pitää osua kohtuulliseen tunneliin samalla. Varsinkin väylä seitsemän ottaa koville kun koivuista muodostuva matalahko tulleli alkaa vasta 30-40 metrin päässä tiistä.

  Henkilökohtaisesti mieli ratojani, outoja piirteitä itselle on että olen heittänyt pidemmillä metsäväylillä suhteellisesti parempaa tulosta kuin tällä radalla. Myös tuulen kanssa kokenut paljon outouksia, samalla kierroksella tuuli voi kääntyä yllättävästi joka todennäköisesti johtuu sijainnista mikä on kahden mäen välissä.

  Negatiiviseksi samoja kuin aiemmilla kirjoittajilla, tiit nykyään huonokuntoisiakin välillä. Opasteet rikottu tai tarrat revitty pois. Sadekelillä tai sateen jälkeen ei kannata mennä heittämään ilman pyyhettä ja core-tex kenkiä koska rata rakennettu savipohjalle joka ei näin ollen ei päästä vettä läpi kovin hyvin.

  Hieno puistorata! Sopii niin aloittelijalle kuin edistyneemmälle heittäjälle. Hyvä vaihtoehto, jos metsäheittäminen alkaa maistumaan liikaa puuosumilta. Tosin tässäkin puistossa on muutama puu sopivasti esteenä. Rata on suunniteltu hyvin ja siirtymiset korilta seuraaavalle tiille ovat hyviä.

  Kannattaa käydä bongaamassa!

  Mukava puistorata joka sopii kaiken tasoisille heittäjille. Korkeuseroja ei ole ollenkaan, mutta silti sopivan haastava rata myös edistyneemmille. Muutamassa kohdassa väylät menevät aika lähekkäin, eli tarkkana kannattaa olla. Toinen miinus tulee teepaikoista, jotka ovat epätasaisia.

  19.5 perjantaina kävin ystävien kanssa pitkästä aikaa täällä osa väylistä ja tee paikat olivat muuttuneet viime käyntini jälkeen. Ystävien mielestä teet olivat lyhyitä, mutta hyvässä kunnossa, Minulle teet olivat sopivia, en ole yhtä hyvä heittämään kuin he. Mukava paikka kuitenkin heittää, vaikka tänään tulos ei ollutkaan hyvä. Tulen silti uudestaan.

Vastaa